BT-hyldest til to motionister, som er guld værd for en klub

De to motionister, BT har kåret som årets mandlige og kvindelige halvmaratonløbere efter det 37. succesrige BT Halvmarathon, SNIKs succesrige forårsklassiker fra Kongens Lyngby til Rundforbi Stadion i Nærum, er guld værd for en klub.

59-årige Lena Bøsinge Jørgensen fra TRI4 og Erik Christensen, 62, Rødovre AC, er ikke blot gode løbere, men også en stor inspiration for deres klubkammerater med deres energi, flid og sociale attitude.

Som et bevis på den ærefulde titel vil de senere modtage BTs sølvfad, champagne og blomster ved en sammenkomst på BT.
Lena Bøsinge Jørgensen lægger ikke skjul på, at sport og sundhed er alfa og omega for hende. Hun er massør og zoneterapeut og spinning- og yogainstruktør. Der går ikke en dag, uden at hun motionerer.

»Mange synes, jeg er tosset, fordi jeg altid drøner rundt, men jeg elsker den aktive livsstil. De mange venner, sporten har givet mig, er også uvurderlig,« siger humørpigen Lena.

BT Halvmarathon er hendes favoritløb, men Lena Bøsinge Jørgensen er en alsidig og superstærk pige. Hun er med i mange løb og har gennemført fem Ironman. Til november er hun med i Ironman i Florida.

Hendes mand, Carsten Christensen, er tidligere landsholdsmålmand i ishockey og dansk mester med KSF. De mødtes i 1971 i KSF, mens han var på landsholdet, og hun var træner i kunstskøjteløb. Han har netop gennemført sin 20. Ironman. Det var på Lanzarote. I BT Halvmarathon er han official og med på cykel med de førende løbere.

Årets mandlige halvmaratonløber, Erik Christensen, er trofast deltager i BT Halvmarathon. Også Eremitageløbet har en stor plads i hans hjerte, og han har været med i efterårets motionsfest i Dyrehaven 20 gange.

»Jeg har løbet mine bedste løb i BT Halvmarathon. Et dejligt forårsløb på en inspirerende og varieret rute. Jeg elsker at løbe ind på stadion og høre speakeren Kurt Vangs stemme. Atmosfæren på Rundforbi Stadion er helt speciel,« siger han.

Erik Christensen er medlem af Rødovre ACs bestyrelse, og formand Stig Kongsborg siger:
»Det er dejligt for en klub at have en mand som Erik. Han yder et kæmpearbejde og kender ikke ordet nej.«

Tilmeldingen til det 38. BT Halvmarathon søndag 30. april 2017 er startet. Læs mere og tilmeld dig på www.bthalvmarathon.dk13471662-bt-halvmarathon