Løbet

Vi er ved at få en ny flot og festlig rute på plads

Løb foråret i møde

Gjensidige – Den grønne halvmaraton (tidligere BT Halvmarathon) er andet og mere end bare et løb, det er en oplevelse. Den 39. udgave af løbet finder sted fandt sted søndag den 29. april 2018.

Gjensidige – Den grønne halvmaraton er et traditionsrigt løb – et af Danmarks største over den populære distance 21,1 kilometer – men også et løb, der fornyer sig. Målet for løbet er ikke at være det største, men i stedet satses der på, at give hver deltager en god løbeoplevelse, hvad enten man deltager som eliteløber eller som motionist.

Den nye spændende rute til Gjensidige bliver offentliggjort i løbet af januar 2018. Den får som noget nyt start OG mål i Lyngby centrum.


Se video fra løbet

 

 

Afbud

Det er ikke muligt at få refunderet beløbet ved afbud, men nummeret kan én gang overflyttes til efterfølgende år ved afbud inden 1. april 2018. Du kan også give din medalje til en anden løber og omregistrere oplysningerne via den elektroniske adgang, du fik, da du tilmeldte dig.
Hvis du ønsker at overføre din startnummer til året efter, skal du sende en mail til bthalv@ultimate.dk eller et brev til

Eventoffice,
Gjensidige - Den grønne halvmaraton,
Ryttermarken 4,
5700 Svendborg,
Telefon 88 200 212.

”Startnummer